live-palvelu - pieni verkkokauppani.

Verkkokauppa tarjoaa secondhand-tuotteita kaikelle kansalle. Palvelut on tarkoitettu erityisesti senioreille ja ne käsittävät kaikenlaisten tietoteknisten laitteiden päivittäisen käytön opastusta senioreille. Samoin haluan opastaa heitä internetin käyttöön sekä ratkomaan erilaisia pulmia, joita heillä mahdollisesti on ollut.

Terveydenhuolto, kuntoutukset, lääkeasiat, ajanvaraukset, jne. ovat senioreille tärkeitä päivittäisi asioita. Kaikki tämä ja näiden asioiden hoitaminen siirtyy kovalla vauhdilla verkkoon ja aiheuttaa vanhuksille turhaa mielenharmia. Itsekin olen kohta seniori, mutta voin varmaan antaa tukea vielä itseäni vanhemmille henkilöille sekä heille, jotka tuntevat itsensä epävarmoiksi tietotekniikan käyttäjiksi.

Tuotemyynti käsittää kaikenlaista tavallista käyttötavaraa, mutta myös vanhoja huonehaluja ja talonpoikaistavaroita. Joukosta voi toki löytyä myös arvokkaampiakin tuotteita. Tuote- sekä palveluvalikoima tulee jatkossa laajenemaan, katsotaan ensin miten kysyntään pystytään vastaamaan. 

Toukokuun loppuun saakka on voimassa alennuskampanja, eli kaikista lasitavaroista: maljakot, koriste- ja lasiesineet annetaan 15% alennus tilauksen loppusummasta.

Nettipalvelujen osalta ensimmäinen tapaaminen, jossa kartoitetaan asiakkaan tarpeita, on ilmainen.